EPIC updates

Volg hier alles over de donaties, voorbereiding, de behandelingen en de uitkomsten
Doneer

NPO

Bij binnenkomst vertelde ik de klinisch neuropsycholoog (knp) wat er gebeurd was bij de fysio en wat de effecten hiervan zijn. Ik kreeg meteen het gevoel dat ik niet begrepen werd. En dat begrijp ik wel want deze bizar heftige reactie begrijp ik zelf nauwelijks.

Ik mis je

Bovenal mis ik mijn gezonde zelf. Er op vertrouwen dat je morgen net zoveel kunt als de dag ervoor. Geen uitdaging te groot, zowel mentaal als fysiek.

Revalidatie part 1

Volgens mij heb ik al eens het verschil uitgelegd tussen de benadering van vestibulaire migraine (medicatie) en hersenletsel (revalideren). Samen met de huisarts heb ik besloten om, nog voor vertrek naar CFX te gaan revalideren in Nederland. Ondanks al mijn...

EPIC Update september 2019

Hoe gaat het nu? Eindelijk een nieuwe EPIC sisters update. We zijn inmiddels weer een aantal maanden verder. Afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van het afbouwen van de medicatie en dat viel niet echt mee.  We slikten beiden Flunarizine. Dit medicijn...

The Struggle Is Real

De laatste tijd was het een beetje stil rondom mij, Paula. Ik heb me best wel een beetje slecht gevoeld de laatste tijd, zowel fysiek als psychisch. Ik ben ontzettend blij met de kans op verbetering in Amerika, maar dat maakt tegelijkertijd ook wel onzeker.

‘Ik was zo verliefd op dat wiegje’

Ik was zo verliefd op dat wiegje hè en ik had mij voorgenomen deze te bewaren zodat mijn zoontje of dochter deze later ook kon gebruiken. Maar dat wiegje kon ik niet meer zien zonder daar helemaal naar van te worden.

Tussen je oren

Maar daar luisterde de man niet naar. Hij vertelde dat de vrouwelijke collega’s van hem die rond mijn leeftijd zijn met bosjes omvielen. Allemaal een burn-out. Dus het was super logisch dat ik ook een burn-out had. Mijn tegen gesputter bevestigde dit alleen maar én zolang ik niet zou accepteren dat het een burn-out was, zou ik ook niet beter worden.

Over vestibulaire migraine

We nemen jullie graag mee in de wereld van vestibulaire migraine. Over de situaties die klachten uitlokken, de klachten zelf en de impact hier van.

Een ode aan jullie

Dit is een ode aan jullie, een ode aan iedereen die heeft gedoneerd, onze website deelt en/of ons een berichtje stuurt. Het is bizar wat dit teweeg brengt bij ons, in onze directe omgeving en bij jullie.

Share this blog!