EPIC updates

Volg hier alles over de donaties, voorbereiding, de behandelingen en de uitkomsten
Doneer

The Struggle Is Real

De laatste tijd was het een beetje stil rondom mij, Paula. Ik heb me best wel een beetje slecht gevoeld de laatste tijd, zowel fysiek als psychisch. Ik ben ontzettend blij met de kans op verbetering in Amerika, maar dat maakt tegelijkertijd ook wel onzeker.

‘Ik was zo verliefd op dat wiegje’

Ik was zo verliefd op dat wiegje hè en ik had mij voorgenomen deze te bewaren zodat mijn zoontje of dochter deze later ook kon gebruiken. Maar dat wiegje kon ik niet meer zien zonder daar helemaal naar van te worden.

Tussen je oren

Maar daar luisterde de man niet naar. Hij vertelde dat de vrouwelijke collega’s van hem die rond mijn leeftijd zijn met bosjes omvielen. Allemaal een burn-out. Dus het was super logisch dat ik ook een burn-out had. Mijn tegen gesputter bevestigde dit alleen maar én zolang ik niet zou accepteren dat het een burn-out was, zou ik ook niet beter worden.

Over vestibulaire migraine

We nemen jullie graag mee in de wereld van vestibulaire migraine. Over de situaties die klachten uitlokken, de klachten zelf en de impact hier van.

Een ode aan jullie

Dit is een ode aan jullie, een ode aan iedereen die heeft gedoneerd, onze website deelt en/of ons een berichtje stuurt. Het is bizar wat dit teweeg brengt bij ons, in onze directe omgeving en bij jullie.

Alle pogingen tot beterschap

In de afgelopen jaren hebben we beiden nogal wat dingen geprobeerd om beter te worden. De ene meer succesvol dan de ander. SPOILER: er zat tot nu toe niks bij wat ons echt beter heeft gemaakt!

Een dag uit het leven

Paula neemt je mee in hoe een gemiddelde dag verloopt, haar dagen kunnen dus slechter of soms een beetje beter zijn. Lees dit verhaal van een 31 jaar jonge moeder.

De intake bij Cognitive FX

De intake bij Cognitive FX is eindelijk daar. Het heeft even geduurd. Hier lees je alles over hoe zo’n gesprek verloopt en welke impact dit heeft op ons.

Share this blog!